Ιωάννης Κ. Κοντολάτης

Ο Ιατρός και η ομάδα του συνθέτουν ένα πολύπειρο σχήμα λεπτομέρειες του οποίου μπορείτε να διαβάσετε στην παρούσα σελίδα.

image

Ορθοπαιδικός Χειρουργός


Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Παν. Θεσσαλονίκης. Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Τραυματολογίας στα Ναυτικά Νοσοκομεία Κρήτης και Αθηνών και στο NHS Greater Glasgow & Clyde (Sp.Registrar). Μετεκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο στις αθλητικές κακώσεις και χειρουργική άκρου ποδός ολοκλήρωσε επιτυχώς mini fellowship στο Κουργκάν Ρωσίας με έμφαση στην επιμήκυνση άκρων, διόρθωση σύνθετων παραμορφώσεων, καταγμάτων και ψευδαρθρώσεων . Έχει εξειδικευθεί σε πολλές καινοτόμες επεμβάσεις όπως οι FastTrack DAA-ASI αρθροπλαστική ισχίου, FastTrack Mini Subvastus αρθροπλαστική γόνατος, τοποθέτηση Ilizarov για ψευδαρθρώσεις, επιμηκύνσεις και σύνθετα κατάγματα, αγγειούμενο μόσχευμα σκαφοειδούς, All-inside συνδεσμοπλαστική χιαστού κ.α. Συνεργάζεται με μερικές από τις καλύτερες κλινικές της Ελλάδας

image

Ορθοπαιδικός Χειρουργός


Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Τραυματολογία στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Έχει πάνω από 20 χρόνια χειρουργική εμπειρία και εξασκεί την Ορθοπαιδική & Τραυματολογία από το 2007 στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου όπου διατηρεί γραφείο και στο ιδιωτικό του ιατρείο στην Βάρκιζα. Έχει ενεργό συμμετοχή σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ελάχιστα επεμβατική αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος (FastTrack D.A.A.-A.S.I. αρθροπλαστική ισχίου, FastTrack Mini Subvastus αρθροπλαστική γόνατος).

image

Αναισθησιολόγος


Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης στην Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση της ιδίας πανεπιστημιακής σχολής. Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της Αναισθησιολογίας μετά από 5ετή άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής – ΚΑΤ όπου ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη χορήγηση αναισθησίας σε ορθοπεδικά περιστατικά. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών από το 2013, παρέχοντας τις υπηρεσίες του ως αναισθησιολόγος στο χώρο του χειρουργείου και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

image